Dom > O nama

O nama


Profil kompanije

新厂房.jpg

Jayce pumpa industrijska je jedna od profesionalnih proizvodnji pumpe duboke bušotine, integracije naše kompanije u istraživanje i razvoj, prodaju i servis. Posle višegodišnjeg istraživanja rešili smo mnoge probleme kao što su radno kolo peska, kratki vek trajanja, niski napon se ne može pokrenuti, voda iz punjača se puni, greška pri povezivanju žice čini da pumpa ne može normalno da radi itd. Pokrenuli smo sve pumpe od nehrđajućeg čelika duboko bušenje postali dio korištenja vode sigurno i zdravo.

Naša kompanija je dobila više od 20 patenata. Jayce pokušava da obezbedi efikasno i praktično iskustvo klijenata, slušamo zahteve klijenata i težimo ka prvoklasnoj tehnologiji, kvalitetu i profesionalnosti kako bi potrošačima pružili prvoklasne proizvode i dobar servis.


Odaberite pumpu Jayce, ništa se ne brine

Svaki detalj detalja je precizno dizajniran po vremenu i pokazao se uspešnim u velikoj količini prodaje i standardnom i iskusnom montaži dugogodišnje upotrebe, stavio na brend jajce i dobro spakovao tek nakon prolaska testa rada. Rezervni delovi, motori i gotove pumpe su 100% provereni i testirani strogo.


Primjena proizvoda

产品展示.jpg


Primjena:

Zgrada
građevinski radovi
Domaće snabdevanje vodom
navodnjavanje i rad na malim vodama
pejzaž
sistem očuvanja vode
fabrika
korištenje vrta
za domaću upotrebu
civil
industrijske aplikacije


Naš certifikat

荣誉专利.jpg