Dom > Znanje > Sadržaj
Kako odabrati dobro potopljenu pumpu?
- Apr 10, 2018 -

Vrela sa potopljenom pumpom sa brzim razvojem nauke i tehnologije u našoj zemlji, takmičenje je takođe dobilo veliku usposhu, takvi proizvodi koji koriste sajt je posebniji, kupcima treba obratiti pažnju kada mjesto za izbor proizvoda ima puno, kao što su glava, protok itd. Proizvod nije samo sam proizvod, već i proizvod mora ispuniti njegovu bol. Samo na ovaj način, može li proizvod razviti svoju maksimalnu vrijednost. Pa šta bi trebalo da bude podvodna pumpa?

Zatim ćemo detaljno izložiti izbor potopljene pumpe:

1. Tip pumpe prema prečniku i kvalitetu vode. Različiti tipovi pumpi imaju određeni zahtev na prečniku prečnika bušotine, a tijelo pumpe ne može biti blizu unutrašnjeg zida bušotine, kako bi se sprečilo vibracija pumpe od oštećenja bunara.

2. Voda za vodu je više od jednog dela bunara mašine, što nije pogodno za ugradnju pumpe duboke bušotine. Zbog toga što je sadržaj vodene vode prevelik, uzrokuje vibracije pumpe, skraćuje vijek trajanja pumpe.

3. Odaberite protok pumpe za bušenje prema izlazu vode iz bunara. Svaki bun ima ekonomski optimalnu količinu vode, a protok pumpe treba da bude jednak ili manji od količine vode koja pada na dubinu bunara. Bunar može obezbediti maksimalnu količinu vode za protok pumpe izabrane bušotine. Protok vode za vodu mora biti podložan broju označenom na modelu etiketa ili priručniku.

4, u zavisnosti od gubitka dubine i gubitka glave vode, određuje potrebu glave pumpne pumpe, bušotina pumpe bušotine, jednaka je nivou vode do vertikalnog rastojanja od bazne mreže (podizanja) i gubitak glave. Glava gubitka je obično 6-9% neto lifta, obično 1-2m. Ukupna dužina podzemnog dela pumpe za vodu ne bi trebalo da prelazi maksimalnu dužinu navedenu u specifikaciji pumpe.

Kvalitet klase proizvoda fokusira se na karakteristike proizvoda, ali je takođe važan u odabiru proizvoda. Uz sve veću upotrebu potapajuće pumpe u Kini, više istraživanja o njegovom izboru ne samo da poboljšaju konkurentnost proizvoda, već i poboljšaju stopu promocije proizvoda. Postoji mnogo više posla koji bi trebalo da se uradi kako bi se bolje razvile perspektive.

Related Products