Dom > Znanje > Sadržaj
Koristite ekološke zahtjeve za pumpe dubokih bušotina
- Apr 10, 2018 -

Duboka bušotina se široko koristi u navodnjavanju poljoprivrednih površina, industrijskim i rudarskim preduzećima, urbanim vodosnabdjevanjima i odvodnjavanju i prečišćavanju otpadnih voda. Pošto motor takođe potopi u vodu, postoji određeni zahtev za okruženje za korišćenje pumpe duboke bušotine.

Pre svega, izbor dubokih pumpi bi trebalo da bude pravi izbor na osnovu karakteristika uslova na gradilištu, duboka pumpa strogo u koncentraciji sedimenta vode, ograničena unutar 3%, velika koncentracija sedimenta, lako se ošteti pečat, dovod motora, ležište, oštećenje izolacije od navoja, dovodi do izgaranja motora, samo izabranu glavu potrebnu glavi pumpe dubokog bušenja i stvarne pumpe za vodu do efikasnog i stabilnog rada, u suprotnom će značajno uticati na rad pumpe, izbor glavnog razmatranja pri protoku, podizanju, potpornoj snazi, nazivnoj struji, promjeru izlaznog cijevi itd.

Okruženje upotrebe pumpe duboke bušotine treba da ispunjava sledeće zahteve:

(1) kada je veliki bunar dubok 240-350 metara, otvor blende je 660 mm, a materijal filtra je 2-5 mm i 90 kubnih metara.

Frekvencija napajanja je 50Hz, a nazivni napon je trofazno napajanje naizmeničnom strujom sa tolerancijom od plus ili minus 5%;

(2) debljina dovoda vode je 86 metara, a čvrst sadržaj (po masenom metru) nije veći od 0,01%;

(3) statički nivo vode je 30 metara, a nivo pokretne vode je 50 metara. Ulaz velike pumpice mora biti ispod nivoa lm, ali dubina ronjenja ne sme biti veća od 70m ispod statičkog nivoa vode, a dno pumpe je najmanje 2m od dna bunara. Kvalitet vode temperature vode za vodu 20 je neutralan (vrednost PH je 6,5-8,5).

(4) nazivni napon pumpe motora je 380V i 660V, brzina je 2850r / min, nazivna snaga je 90KW i 100KW, a motor se ne može mešati.

(5) potrebno je da je bunar vertikalan i da je zid bunar gladan, a cijev za bušenje ne sme biti pokrenuta.

To su zahtjevi pumpe duboke bušotine u korištenju okoline.

Related Products