Dom > Vijesti > Sadržaj
Neispravan opis pištolja i diskusije o grešci
- Apr 09, 2018 -

Što se tiče pumpe vijčane pumpe, u njegovom razumijevanju i razumevanju, može se reći da je dosad dostigao određeni stepen i da ima određenu količinu znanja kako bi dobro funkcionirao u stvarnom radu proizvoda. Koristite ga da biste se iskoristili. Zbog toga, kako bi se dalje odrazila njegova vrijednost, sljedeće će nastaviti sa radom, uglavnom da objasne neki novi sadržaj znanja.


1. Pumpa za vijke, ima li nedostatak?

Vijačna pumpa ima mane, a glavna je: Zahtjevi za obradu i montiranje unutrašnjeg vijka su relativno visoki. Osim toga, ako se viskozitet tečnosti promeni, to će uticati na performanse vijčane pumpe. Budući da je ovaj tip pumpe osetljiv na viskoznost tečnosti i njegove promjene.


2. Koja je prednost vijčane pumpe ako ima hidraulični uređaj za unazad?

Ako postoji hidraulični uređaj za obrtanje na vijčanu pumpu, on se dobija kao nezavisni uređaj i može se poboljšati na uređaju za vožnju. Stoga, za vijčanu pumpu, njegove prednosti su uglavnom jednostavne operacije, stabilno i pouzdano kočenje, i dobar učinak toplotne disipacije. To je dobar uređaj.


3. Koji je razlog zašto se vijčana pumpa ne ispušta? Kako se to rešiti ili sprečiti?

Ako vijčana pumpa ne isprazni, specifični razlozi su: curenje u pumpi, curenje u dovodnoj liniji, oštećenje ili oštećenje komponenti vijčane pumpe i problemi prenosa materijala.

Related Products