Dom > Vijesti > Sadržaj
Svetla perspektiva industrijske pumpe zahteva tehničku podršku.
- Apr 10, 2018 -

Trenutno, Kina-ova industrija ventila u osnovi ostvaruje lokalizaciju low-end domena, u high-end oblasti, takođe sa prednosti troškova i usluga u ostvarivanju postepene zamjene za uvezene proizvode, i posvećen je internacionalizaciji konkurencije industrije pumpnih ventila. Ali, uticaj spoljašnjeg uzroka i uticaj mnogih nesigurnih faktora, domaćih preduzeća koji žele postići s sinhronim razvojem tržišta, još uvijek treba ubrzati "lokalizaciju" lijevanja, kako bi se suprotstavio međunarodnom gigantu pumpnog ventila u Kini.

Industrija pumpe ventila u Kini je u relativno dobrom periodu razvoja, pa se tako puno kompanija za pumpne ventile trudi da se proširuje obim preduzeća kako bi se ostvarile prednosti dugoročnog i održivog rasta. Istovremeno, naša industrija pumpnih pumpi takođe je pozdravila mnoge nove predmete. Međutim, upravo zbog pozitivnog uticaja dve strane, "velika i nejačna" industrija ventila pumpnih pumpi postaje status quo.

S obzirom na ovo, važno je da industrija kineske pumpe realizuje održivi razvoj i proširi obim preduzeća i ojača sposobnost istraživanja i razvoja preduzeća i razvoja proizvoda. , drugim riječima, fenomen homogenosti je ozbiljniji u ovoj fazi, kako bi se održao ili podstakao razvoj industrije mora biti podržan diferenciranom konkurentskom prednost, a "diferencirana konkurentna prednost" mora se složiti s trenutnim ekonomskim razvojnim potrebama zadovoljavaju potražnju ciljnog tržišta, na postizanje održivog razvoja industrije pumpnih ventila u Kini.


Related Products